Motorozás, szabadság, barátkozás…

Road Flyers motoklub

…ez jellemezte a muzslyai Road Flyers Motoros Klub 17. alkalommal megszervezett motoros találkozóját, amelyet 2019. augusztus  15-r és 18-a között tartottak meg, amelyre szép számban érkeztek a motorosok szűkebb környezetünkből, Vajdaságból, de Szerbia minden tájáról is jönnek, sőt az egykori tagköztársaságokból is számtalan klubból képviseltették magukat a részvevők, ugyanakkor a környező országokból, Magyarországról, Romániából és Bulgáriából is befutottak a motorosok.

Bejövetel a kapun
Játékok

A Road Flyers Motoros Klub 22 éve működik, és manapság mintegy 50 aktív tagja van, közöttük több hölgy is, akik ugyancsak aktívan motoroznak. A tagok évente több találkozóra is eljárnak, de ugyanúgy elvárják a barátaikat a saját rendezvényükre, amelyből évente kettő is van, hiszen a mostani, nyári találkozó mellett télen is van egy összejövetelük.

A klub tagjai jó házigazdáknak bizonyulnak minden évben, arra törekszenek, hogy a jó hírnevüket megtartsák, a vendégek kedvében járnak, jó, hangulatos koncertekkel szolgálnak, nemcsak a motorosok részére, de a gyalogosoknak is egy jó kikapcsolódást biztosítanak egy hétvége alkalmával.

Koncert

A mostani motoros találkozó is voltak koncertek, a Nešto između együttes, a D Frižiders, a Black Metallica Tribute együttes, továbbá az Osmi dan és a BG Tribute – Bijelo Dugme zenekar lépett fel.

  • Kónya-Kovács Otília