Vožnja motora, sloboda, druženje

Moto susret - Road Flyers

…ovo karakteriše 17-ti moto skup koji je organizovao moto klub „Road Flyers“ iz Mužlje, koji se održavao od 15. do 18.08.2019. godine, koji je bio posećen u velikom broju motorista iz naše okoline, iz cele Vojvodine, iz svih krajeva Srbije, kao i puno predstavnika iz svih nekadašnjih bivših republika stare Jugoslavije, isto tako je bila velika posećenost i iz zemalja iz okruga –Mađarske, Rumunije, Bugarske itd.

Bejövetel a kapun
Játékok

Moto klub „Road Flyers“ postoji i aktivan je 22 godine, i danas broji oko 50 aktivnih članova, a među njima ima i puno žena, koje takođe aktivno voze motor. Članovi godišnje posete više moto skupova, ali isto tako dočekaju goste i na svoj skup, koji se organizuje leti, a i na žurku koja se organizuje u aprilu.

Članovi ovog moto kluba su poznati kao dobri domaćini, i na to se daje veliki akcenat godinama unazad. Trude se da zadrže dobar glas o sebi, da ugode gostima, kako sa hranom i gostoprimstvom, tako i sa dobrom muzikom, kako motoristima, ujedno tako i ostalim ljubiteljima motociklizma i na ovaj način nude dobru razonodu tokom jednog vikenda.

Koncert

Kako svake godine, tako i na ovogodišnjem moto skupu su bili koncerti, nastupale su rok grupe „D Frižiders”, „Black Metallica Tribute band”, „Osmi dan” i „BG Tribute-Bjelo Dugme”.

  • Otilia Konja-Kovač