Évadnyitó a Muzslai Petőfi Sándor MME-ben

Évadnyitó - Muzslyai Petőfi Sándor MME

Aranyplakettek a sokévnyi tevékenységekért

   November 30-án a Muzslai Petőfi Sándor MME tagsága megrendezte a hagyományos évadnyitó műsorát, mely keretében bemutatkoztak azon szakcsoportok lelkes és tehetséges tagjai, akik a magyarság kultúrájának és hagyományának  ápolására és továbbéltetésére, a fiatalok nevelésére, valamint a nemzeti örökségek megőrzésére törekednek.

Évadnyitó - Muzslyai Petőfi Sándor MME
Évadnyitó - Muzslyai Petőfi Sándor MME

A művelődési egyesület nagytermében megjelent közönséget Dobó József, a művelődési egyesület elnöke köszöntötte, majd kiosztásra kerültek az aranyplakettek azon személyeknek, akik az elmúlt évek és évtizedek folyamán tevékenységükkel gazdagították az egyesület fellépéseit és öregbítették az kultúrotthon hírnevét.

   Díjat kaptak Zombori Anna, a vegyes kórus tagja, Süveg Hilda tánccsoport vezető és Molnár Lábadi Csilla, színész, rendező, szavaló és előadó.

   A művelődési műsorban felléptek a Harmatcsöpp tánccsoport és a Százszorszép tánccsoport tagjai, a színészek közül Rontó Márta és Kósa Zoltán, Molnár Lábadi Csilla szavaló, Rontó Márta, Barta Mária és Kónya-Kovács Otília mesemondók, továbbá a Kisbanda citerazenekar, Lele József citeraszólista, a Kocsis-Szalma citerakettős, Szalma Árpád citeraszólista, valamint a felnőtt citerazenekar a vegyes kórus kíséretében.

Évadnyitó - Muzslyai Petőfi Sándor MME

   A rendezvény alatt a jelenlevők megtekinthették a helybeli amatőr képzőművészek (MAKK) legújabb tárlatát.

  • Borbély Tivadar