Hírek a muzslyai Hófehérke Óvodából

Ovisok

Búcsút intettek az óvodás éveknek

  Nincs is meghatóbb pillanat egy óvónő számára, mint amikor a gyerekek elbúcsúznak a velük és az óvodában töltött időszaktól. A koronavírus-járvány miatt a muzslyai Hófehérke Óvoda iskola előkészítő csoportjának növendékei egy játszóház keretében köszönték meg az óvónők – Bognár Erzsébet és Pejkity Klára – sokévnyi törődését, odafigyelését és önzetlen szeretetét. Az őszre már iskolába induló gyerekek egy-egy kedves szóval és ajándékkal lepték meg az óvónőket, az óvónők pedig átnyújtották nekik a ballagók kis tarisznyáját, melyekbe a következő kívánságok kerültek bele: hogy mindig vidámak, szófogadóak, bátrak és kitűnő tanulók legyenek!

Ovisok
Ovisok

Gyermekmosoly ragyogta be Nagybecskerek központját

A szeszélyes időjárási viszonyok ellenére az idén jubileumi, ötödik alkalommal rendezték meg a végzős óvodások táncát Nagybecskereken. A szeptembertől már iskolába induló növendékek színes pólókba öltözve, kreatív táncmozdulatokkal búcsút intettek az óvodában töltött éveknek, és mosollyal az arcukon már izgatottan várják az iskolakezdést.

Örömet szereztek az óvónőknek

Egy újabb örömszerzésnek voltunk tanúi Muzslyán. A koronavírus-járványra való tekintettel az idén elmaradtak a hagyományos év végi műsorok a helybeli Hófehérke Óvodában, ám ez mégsem tántorította el a nagycsoportos növendékeket attól, hogy meglepetést szerezzenek az óvónőknek. Ugyanis az ovisok és a szülők egy kéréssel fordultak Juhász István lukácsfalvi amatőr képzőművészhez, hogy egy-egy, az óvónőkre jellemző motívumokkal készítsen 2 festményt, melyeket később ajándékként a legkisebbek átnyújtanak nekik. Ezenkívül az alkotás részét képezték a gyerekek is, akik kézlenyomatukat adták a vászonra — neveikkel együtt. Az ajándékok átadására az elmúlt hét folyamán került sor a muzslyai óvoda előtt. Az óvónők — Juhász Brigitta és Szitás Magdolna — nagyon megörültek a gyerekeknek, a festmények láttán pedig az örömkönnyek is kicsordultak.

Ovisok
  • Borbély Tivadar