Vesti iz mužljanskog vrtića “Snežana”

Ovisok

   Oproštaj od vrtića
   Za vaspitačicu nema emotivnijeg momenta kad se deca opraštaju od njih i vrtića. Zbog korona virusa deca iz grupe predškolaca od vaspitačica – Eržebet Bognar i Klara Pejkić – oprostili su se u jednoj igraonici i zahvalili im na višegodišnjoj pažnji, nezi i nesebičnoj ljubavi. Deca koja će već na jesen puniti školske klupe, obradovali su vaspitačice recitacijom i poklončićima, a vaspitačice su im predale torbicu sa sledećim željama: da uvek budu veseli, poslušni, hrabri i da budu odlični učenici.
Ovisok
Ovisok
   Centar Zrenjanina odzvanja dečjim smehom
   Uprkos lošim vremenskim prilikama i ove godine jubilarno peti put organizovan je ples predškolaca u Zrenjaninu. Deca koja će biti prvaci od septembra su u majicama jarkih boja kreativno plesali i na taj način opraštali se od vrtića i sa osmehom uzbuđeno očekuju početak škole. 
   Obradovali su vaspitačice
   U Mužlji mogli smo videti još jedan prelep gest. Zbog korona virusa ove godine nije bilo tradicionalnih priredbi za kraj godine u vrtiću “Snežana”, ali deca koja će od septembra biti predškolci ipak su našli načina da iznenade vaspitačice. Naime zamolili su slikara Ištvana Juhasa, iz Lukinog sela, da naslika dva pejzaža koje će predati vaspitačicama kao znak zahvalnosti. Ali najbitniji deo na slikama jeste otisak šaka dece na dnu pejzaža sa imenima dece. Ispred vrtića su predali poklone vaspitačicama. Brigita Juhas i Magdolna Sitaš, vaspitačice su se jako obradovale, a videći slike bilo je i suza radosnica.
Ovisok
  • Tivadar Borbelj