Kimagasló teljesítmény az őszi idényben

Lehel Női Labdarógóklub játékosai

Sikeres őszi idényen vannak túl a Lehel Női Labdarógóklub játékosai. A Vajdasági Női Labdarúgó-liga északi csoportjában a kimagasló és dicséretre méltó második helyen végeztek. Ezt az eredményt 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és mindössze egy vereséggel érték el, 18 lőtt és 8 kapott gólarány mellett. A muzslyai csapaton kívül csak a szabadkai Spartak Női Labdarúgóklub játékosai bizonyultak jobbnak.

 -Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a labdarúgóklub vezetőségének és a szülőknek az önzetlen segítségért, a folyamatos támogatásért és a biztatásért. A Lehel Női Labdarúgóklub csapatában nemcsak muzslyai, hanem erzsébetlaki, lukácsfalvi, módosi, szécsányi, aradáci, eleméri, nagybecskereki, zsigmondfalvi (Lukićevo) és szárcsai (Sutjeska) lányok is játszanak. Ők képezik a csapat erős és szilárd gerincét – tudtuk meg az edzőktől. 

Az őszi idényben a következő játékosok léptek a pályára: Sziveri Tessza, Dodik Nina, Višković Iva, Tűri Nina, Puskás Anna, Vidojević Dejana, Kardos Beatrix, Bogaroški Miona, Đorđević Nevena, Kesić Nevena, Zarin Dejana, Pantoš Marija, Jović Vanja, Kolundžić Anastasija, Nagy Bakos Lea, Nagy Hermina, Szabó Elizabetta, Ungur Írisz, Žižić Hana, Szőnyi Amália, Ladvánszki Dária és Juhász Leontína.  

Sikeres tavaszi idényt és jó egészséget kívánunk!

  • Borbély Tivadar