A motorosok is bíznak a jobb helyzetben


            Szinte közhellyé vált, de a valóságunkhoz tartozik, hogy mindenre rányomja bélyegét a Covid-helyzet. Természetesen a Road Flyers Motoros Klub munkáját is meghatározza a járványt szabályozó rendeletek sokasága. Az országban alig voltak nagyobb találkozók, és a legnagyobbak közé sorolható  muzslyai motoros buli is elmaradt. Ezt őszintén sajnálják a klub tagjai, hisz ezúttal elmaradtak azok a találkozások, amelyekre éppen a nyári találkozó adott volna alkalmat. Ugyanúgy külföldre sem tudtak eljutni a muzslyai motorosok, hiszen csak említsük a jó kapcsolatot a mindszenti motorosokkal, általuk pedig más anyaországi klubbal is felvették az együttműködést.

            A lehetőségek az idén olyanok voltak, hogy kisebb csoportokban tudtak szervezni külön túrákat Szerbia-szerte, amit többen ki is használtak, és igencsak jónak értékeltek, mert megcsodálhatták a sok gyönyörű látványt, amelyet Szerbia rejt. A klubtagok közül voltak néhányan, akik a járvány enyhítésekor két találkozóra mégis eljutottak, egyik volt az apatini, a másik pedig a horvát határnál levő Vizićben.

            A Road Flyers Motoros Klub tagjainak az idén sokkal több idejük maradt a klubon belüli társalgásra, és ebbe belevegyítettek olyan munkálatokat is, amelyek a klubhelyiségük csinosítására lett kihasználva. A tavaszi és nyári időszakban is arra törekedtek, hogy minél otthonosabbá tegyék a klubjukat, új csempék, új díszek is ékesítik a falakat.

            A motorosok tervei nagyon egyszerűek. Mindazt szeretnék megvalósítani a 2021-es évben, ami ebben az évben elmaradt. A nagy motoros találkozójuk mellett még egy dédelgetett álmuk is meghiúsult, azt szerették volna, hogy a klub minden tagjával elmehettek volna egy motoros túrára, egy családias barátkozásra. Ezt is pótolni szeretnék, bízva abban, hogy sikerülni fog, illetve, hogy mire tavaszra beindul a motoros idény, a járvány is annyira enyhül, vagy megszűnik, hogy terveiket meg tudják valósítani. 

  • Kónya-Kovács Otília
  • A képeket Deák Róbert készítette